上海419论坛

"Keer terug naar 18 jaar, ik zal ervoor kiezen om naar het vasteland te komen" – Kaohsiung Taixai Qinglin Jinghan Rongcheng Love

"Keer terug naar 18 jaar, ik zal ervoor kiezen om naar het vasteland te komen" – Kaohsiung Taixai Qinglin Jinghan Rongcheng Love

Xinhua News Agency, 11 augustus (Reporter Yu) vanwege de "toekomstige markt van de vader op het vasteland", slechts 18 jaar oude Lin Jinghan aan de overkant van de Straat, van Kaohsiung naar Chengdu, en op zoek naar school in Sichuan University, Huaxi Stomatology. Ik dacht dat Lin Jinghan, geboren in de orale familie, een tandarts werd, maar toen hij afstudeerde, ontdekte hij dat dit niet zijn interesse is. "Misschien hebben mijn botten nog steeds hard werken, ik vind dit niet leuk om volgens de klas te werken.

"Lin Jinghan zei:" Ik ben een persoon die niet kan zitten. "Tijdens de universiteit heeft Lin Jinghan een bierhuis gereden en een cateringwinkel bediend. Het is gewijzigd door motorfiets. Het bloeit niet zoals het is, maar het maakt de ondernemende vlam in het hart.

Na het afstuderen richtte Lin Jinghan op het gebied van medische schoonheid en begon weer een "avontuur". De foto toont Lin Jinghan in een interview.

Xinhua News Agency Reporter Yin Heng Foto "Medische schoonheidsindustrie is een zonnige industrie, en de markt heeft een groot potentieel.

Chengdu heeft in dit verband een groot voordeel, niet alleen heeft een eersteklas universiteit en overheidssteun, en lokale jongeren zijn ook erg bereid om te proberen. "Lin Jinghan glimlachte en zei:" In Chengdu, zolang je genoeg inspanningen hebt, heb je een kans. "In 2014, na het op volle termijn marktonderzoek, opende Lin Jinghan een medisch schoonheidscentrum in de buurt van Chunxi Road, een welvarende zakelijke cirkel in Chengdu, en voornamelijk bezig met" Taiwan Light Medical Beauty + Spa "-concept.

Toen Lin Jinghan net de winkel opende, was er geen harige periode voor de gasten in de afgelopen helft per jaar.

Later, specialiseerde hij van Taiwan naar de professionele arts, geoptimaliseerd het project, versterkende de algehele service, en het bedrijf groeit. Het volgende jaar steeg het loftarief van de winkel aanzienlijk. "Ik herinner me nog steeds de minst succesvolle depressie, urgentie, een of zelfs twijfel het verkeerd." Lin Jinghan zei halve grap, "gaf ik mezelf ook een grote druk, ik heb geen enkele prestaties gedaan, ik verloor mijn familie. De verwachtingen van Mensen, het spijt me, ze hebben hard gewerkt om me te cultiveren naar het vasteland.

Gelukkig spellen het nog steeds. "De foto toont Lin Jinghan (Left) in Design Company Publicity Products. Xinhua News Agency Reporter Yin Heng Foto 2018 Het agglomeratie-effect van de lokale medische schoonheidsindustrie.

Volgens het plan, tegen 2025, heeft het medische systeem van Chengdu 10 miljard yuan bereikt. De introductie van beleid, laat Lin Jinghan’s "More".

Vandaag is de kliniek van Lin Jinghan beroemd, het winkeladres is verhuisd, het gebied is meer dan verdubbeld, de bron is stabieler, en de dagelijkse debiet kan duizenden worden bereikt.

"De medische schoonheidsindustrie van Taiwan begon eerder, de technologie van de dokter is uitgebreider, en de techniek is gevoeliger." Lin Jinghan zei: "Vóór de epidemie, is de Taiwanse doktersstoel in feite 3 tot 5 personen.

Be?nvloed door de epidemie van de wijk, heeft de Taiwanese arts geen manier, en ons bedrijf is be?nvloed, maar ik geloof dat moeilijkheden slechts tijdelijk zijn. "Met het ondernemerswerk op het vasteland, heeft Lin Jinghan zich tot het oog wendden, is 34 jaar oud geweest.

Van Taisheng, Youth Taiwanese, tot één Ji Duo Taiwan Compatriots Investment Enterprise Association’s Party … Deze jaren zijn er meer status, Lin Jinghan voelt zich meer verantwoordelijkheid, in de hoop meer jonge mensen aan te moedigen om naar Chengdu en het opstarten te komen.

"Taiwan jongeren op het continent, ongeacht de werkgelegenheid of de werkgelegenheid, moet de lokale kenmerken en beleid bestuderen, om in goede overeenstemming te zijn," zei hij.

De afbeelding toont Lin Jinghan (rechts) bij het werken met collega’s. Xinhua News Agency, Yin Heng, Hibiscus Flower, Dank u, draait u gedurende 16 jaar rond. Er zijn veel ondernemerservaringen geweest, Lin Jinghan zei dat hij veel heeft, en de voetstappen zijn praktischer, en het is waar dat deze winkel momenteel de grootste wens is. "Als je terugkeert naar 18 jaar, kies ik ervoor om naar Chengdu te komen om te leren, laat me de onafhankelijkheid leren en laat me een bedrijf hebben.

Lin Jinghan glimlachte en zei.